KOCAELİ / GÖLCÜK - Gölcük Özel Eğitim Meslek Okulu

Gölcük Özel Eğitim Meslek Okulu

Adres
ÇİFTLİK MAH. SAKA CAD. ŞEHİT KAMURAN ABLAK ORTAOKULU BİNASI NO 1 GÖLCÜK / KOCAELİ
Vizyon
Ulu Önder Atatürk’ün “Eğitim de feda edilecek tek bir fert yoktur” sözü doğrultusunda, bilgi, beceri, teknolojiyi etkin biçimde kullanarak özel eğitime muhtaç bireylerin sahip oldukları yetenekleri mümkün olabilecek en üst seviyeye ulaştıran bireyler yetiştirerek; Türkiye’nin en iyi özel eğitim kurumu olmak.
Misyon
Orta öğretim çağındaki zihinsel engelli öğrencilerimizi; Akademik, sosyal, dil ve iletişim alanlarında tüm davranışları kazanmış, toplum içerisinde bağımsız olarak yaşayabilen, toplumla bütünleşmiş, iş eğitimi ve meslek ahlakı edinmiş, iş yaşantısına hazır, kendine güvenen görev ve sorumluluklarının bilincinde bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
09:00- 14:40